dakbedekking
Lood- en Zinkwerk
CV installatie
Gas- en Waterinstallatie
sanitair

CV Installaties

De meest voorkomende renovatie aan de verwarming is het vervangen van de CV-ketel. De CV-ketel gaat gemiddeld 12 tot 15 jaar mee. De moderne generatie CV-ketels zorgen voor een behoorlijke rendements-verbetering.

Investeren hierin voorziet, naast comfortverbetering, in een besparing op uw energiekosten De aanschaf van een nieuwe Cv-ketel is een kostbare investering. Installatiebedrijf Kramer begrijpt dan ook als geen ander dat u bij de aanschaf van een nieuwe Cv-ketel niet over één nacht ijs zult gaan. Om uiteindelijk díe Cv-ketel te kiezen die optimaal bij uw persoonlijke situatie past, is het belangrijk om factoren als de CW-klasse, de geschiktheid voor een spaardouche en vloerverwarming en het rendement, in uw keuze te betrekken.

Daarnaast speelt ook de garantie een belangrijke rol bij het beoordelen van de verschillende Cv-ketels. Dit is mede de reden dat wij uitsluitend werken met ketels van Nefit. Nefit levert zeer goede producten tegen een concurrende prijs.

Bij verwarming denkt u misschien alleen aan een cv ketel met radiatoren. Maar heeft u wel eens gedacht aan een combiketel, vloerverwarming, design radiatoren of weersafhankelijke regeling? Allemaal oplossingen die uw woongenot verhogen. Wij vertellen u er graag meer over.

U kunt bij Installatiebedrijf Kramer niet alleen terecht voor het plaatsen van nieuwe CV-installaties maar ook onderhoudswerkzaamheden, ontkalken en storingen behoort tot onze activiteiten. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

In noodgevallen staan wij staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar!

cv ketel binnekant cv ketel


Design by ExCom 2012 - disclaimer