dakbedekking
Lood- en Zinkwerk
CV installatie
Gas- en Waterinstallatie
sanitair

Gas- en water installaties

Zowel een gas- als een waterinstallatie moet van deugdelijk materiaal zijn gemaakt en zijn voorzien van een keurmerk. Daarbij is een geregelde controle door een erkend installatiebedrijf van groot belang voor de levensduur van uw installatie.

U kunt bij installatiebedrijf kramer terecht voor gehele of gedeeltelijke aanleg, herstel en/of vernieuwing. Wij verzorgen een totaalinstallatie van het gehele pakket, van advies, maat opneming en uitvoering.

Onderhoud gas installatie

Wij verzorgen alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden/storingen aan alle gas installaties. Denk hierbij aan lekkende leidingen tot en met een jaarlijkse onderhoud. Zeker als het gaat om door ons zelf geplaatste installaties moet u kunnen vertrouwen op een deugdelijke plaatsing en ook de nazorg en het onderhoud achteraf is bij ons in professionele handen.

Onderhoud water installatie

Wij verzorgen alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden/storingen aan alle waterinstallaties. Denk hierbij aan een lekkende kraan tot en met een breuk in de waterleiding. Zeker als het gaat om door ons zelf geplaatste installaties moet u kunnen vertrouwen op een deugdelijke plaatsing en ook de nazorg en het onderhoud achteraf is bij ons in professionele handen.

Erkenning door Sterkin

Voor de installatiebranche wordt de erkenning geregeld door Sterkin. Installatiebedrijf Kramer is erkend door Sterkin om als professioneel bedrijf zowel uw gas- als uw waterinstallatie te installeren en te onderhouden.

Wilt u meer informatie of een afspraak? Neem gerust contact met ons op.


Design by ExCom 2012 - disclaimer