dakbedekking
Lood- en Zinkwerk
CV installatie
Gas- en Waterinstallatie
sanitair

Lood- en Zinkwerk

Lood

Dit kan variëren van nieuw schoorsteenlood, zoals loketten en zalingen, nok- en hoekkeperlood tot en met specifieke zinken detailleringen aan (monumentale) gebouwen. Installatiebedrijf Kramer heeft inmiddels veel ervaring opgedaan met het werken met lood.

Lood is een soepel en levend materiaal dat zich perfect leent tot profileren en plooien. Het laat de vakman toe de klemtoon te leggen op alle soorten uitvoeringdetails. De verscheidenheid aan technieken, de geometrie en het reliëf van de diverse types verbindingen bieden de keuze sommige aspecten van de constructie te benadrukken of af te zwakken. Het lood, volkomen waterdicht, omsluit op harmonieuze wijze en net als een huid de vormen en de structuren van een constructie.

Zink

Dakkapellen, daken, afwerkingen, dak- en kilgoten en regenwaterafvoerbuizen in zink zijn het handelsmerk van het werk van een vakman.

De tijd heeft geen vat op het zink, integendeel, zijn natuurlijke oxidatie heeft een beschermende werking en geeft een uitstekende levensduur met een beperkt onderhoud. Door zijn levendige patina onderscheidt het zink zich van andere materialen.

De werkzaamheden die installatiebedrijf Kramer uitvoert variëren van zinken goten, daken, afvoeren tot en met vergaarbakken.

Wilt u meer informatie of een afspraak voor een geheel vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op.

dakrand van zink  regenpijp  dakgoot  dakrand


Design by ExCom 2012 - disclaimer